dimarts, 27 d’abril de 2010

Difícil, però no impossible i brutal!

El llenguatge dels signes és difícil per a nosaltres, però és una manera d'adonar-nos que la gent es pot comunicar encara que no pugui sentir-hi. Avui l'Anna Prat ha vingut a ensenyar-nos l'Imagine amb el llenguatge dels sords. Ha estat tota una classe, no? hem estat molt concentrades i vull felicitar-vos per la vostra actitud! Ara ens toca aprendre aquests signes. L'Anna ens ha fet una traducció amb els signes de la llengua catalana. Cada idioma té els seus propis signes, per això trobareu algunes diferències amb el video que us vaig passar fa dies, on els signes eren americans. Anna: moltes gràcies per la lliçó!!!
Aquí teniu els videos que he fet a l'assaig. Espero que us serveixin per anar memoritzant la lletra i els signes! La setmana que ve es veurà!3 comentaris:

 1. Qué bonito! me ha emocionado! Tienes un trabajo admirable...
  Gracias por pasarte por tus palabras en el Baúl-
  Un abrazo.

  ResponElimina
 2. Molt maco! està molt be mostrar altres maneres d'espressar-se, com el llenguatge dels sords, i fer que els nens sense problemes d'audició ho valorin. Bona iniciativa!

  ResponElimina
 3. Felicitats a la mestra per portar a terme aquesta idea tan bona :) i moltes felicitats a tots els alumnes que ho haveu fet d'allò més bé!! quines carones de concentració !!

  http://elgatoazulprusia.blogspot.com/
  La il.lustració infantil contada pas a pas

  ResponElimina